Consultanță unu la unu

Vital Solutions

Înscrie-te la consultanță personalizată!

În urma înscrierii vom avea 2 întâlniri online de aproximativ 2 ore fiecare, unde ne vom cunoaște mai bine și vom descoperi o parte din lucrurile la care nu te gândești în mod normal, lucruri ce îți influențează preponderent viața.

Ce câștigi tu din această colaborare?

  1. Vei afla tipul tău de personalitate și care îți sunt joburile potrivite.
  2. Vom descoperi împreună care sunt convingerile tale legate de succes și bani, cum te-au afectat acestea de-a lungul timpului și dacă este cazul, îți arătăm modalități cum să le schimbi.
  3. Te vom ajuta să înțelegi ce înseamnă un CV bun și îți vom trimite un manual detaliat cu informații despre cum să îți faci un CV profesionist și o scrisoare de intenție ce iese în evidență.
  4. Vei avea posibilitatea de a participa la webinarii săptămânale, sâmbăta dimineața, unde vom discuta cu profesioniști pe teme specifice. Webinarii ce în mod normal ar costa zeci, sute de euro, aici vei avea acces la ele cu sume modice sub 25 de lei.
  5. Te vom adăuga pe lista noastră de recomandări ce o prezentăm companiilor angajatoare și vom începe căutarea locul tău de muncă ideal.
  6. Te vom adăuga într-un grup de Facebook premium, unde vei cunoaște oameni orientați către succes, dornici de a ajuta.
  7. În acest grup vei putea cere colaborări cu anumite companii la care îți dorești să te angajezi și vei putea decide alături de ceilalți membri ce training-uri sau invitați vom avea în webinariile ținute sâmbăta dimineața.
  8. Când dorești să îți schimbi jobul și ai găsit în lista de locuri de muncă vacante ale partenerilor noștri ceva potrivit pentru tine, vom avea o nouă întâlnire, complet gratuită, special pentru acea poziție; ne vom asigura că este corespunzătoare cerințelor tale, și în cazul în care este ceea ce cauți te pregătim complet pentru a te angaja acolo.

Suntem atât de siguri că este ceva benefic pentru oameni și că fiecare profesionist ar trebui să fie alături de noi, încât am introdus principiul de “money back guaranteed”. Dacă nu ești mulțumit de prima întălnire, nu te costă nimic și nu există niciun fel de obligație mai departe.

Cât costă și cum mă înscriu?

Prețul pentru cele 2 ședințe de consultanță, cu toate beneficiile listate mai sus este de 150 de euro.

Pentru înscriere, completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a stabili o întalnire. Abia așteptăm să ne cunoaștem in detaliu.